0
Fudbal

Filip Stevanovic (L) and Nemanja Petrovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

FILIP STEVANOVIĆ PONOVO MENJA KLUB: Pokušaće da oživi karijeru u Francuskoj!

Objavljeno: 11.07.23 u 13:58

Novi izazov za mladog fudbalera.

Filip Stevanović, nekadašnja nada Partizana, nastavlja svoju klupsku avanturu dok traži povratak u formu koja ga je krasila tokom njegovog boravka u crno-belom dresu.

Nakon neuspešnih pozajmica u Herenvenu i Santa Klari, Stevanović će u narednoj sezoni pružiti svoj talenat u Ligi 2, potvrdili su francuski mediji. Klub u okviru Siti grupe, Troa, postaće nova destinacija za ovog mladog krilnog fudbalera.

Iako je samo 20-godišnjak, Stevanović je već prošao kroz nekoliko klubova od svog odlaska iz Partizana za 8,5 miliona evra 2021. godine. Međutim, do sada nije imao priliku da ostvari debitanski nastup za Mančester siti. Njegova karijera je prošla kroz izazove i oscilacije, ali još uvek ima dovoljno vremena da povrati svoj sjaj i dokaže svoj potencijal.

Sada će Stevanović imati priliku da se pridruži francuskoj ekipi, koja se takmiči u Ligi 2 nakon ispadanja iz najvišeg ranga. Podsećamo, ukoliko Luka Ilić ne bude prosleđen u drugi klub, on će takođe biti deo iste ekipe.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter