0
Tenis

FOTO: SportKlub/Screenshot

EVO KADA ĆE NOVAK DANAS IZAĆI NA TEREN: Da li ponovo postoji bojazan od igranja meča od dva dana!?

Objavljeno: 11.07.23 u 08:46

Poznat je raspored današnjeg Vimbldona.

Tradicija, koliko je dobra, toliko nekada ume i biti naporna i loša po moderan sport, pa se tako neretko viđaju veliki problemi sa rasporedom na Vimbldonu, a najsvežiji primer jeste meč Novaka Đokovića koji je morao da se igra dva dana jer posle ponoći po našem vremenu na Ol Inglandu nema tenisa.

Ipak, danas to ne bi trebalo da bude problem, jer je na Centralnom terenu Novak postavljen za drugi, ujedno i poslednji meč, a pre njega i Rubljova svoj meč samo igraju Iga Švojntek i Elina Svitolina, što ne bi trebalo da bude previše dugo jer se igra u dva seta, ali je i Poljakinja ogroman favorit.

Tako da se Novak najkasnije očekuje na terenu do nekih 18 časova (realno predviđeno između 16 i 17), tako da osim u slučaju istorijskog maratona od preko šest časova igre ne bi trebalo da danas vidimo komplikacije sa prelaskom u novi dan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter