0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

DABUR STIGAO U BEOGRAD: Gostovanje u podkastu, privatni razlozi, a možda i nešto treće! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.23 u 15:22

Mnogi misle da će gostovati u podkastu.

Munas Dabur, napadač Hofenhajma, nedavno je stigao u Beograd, što je izazvalo znatiželju mnogih navijača.

Iako u prvi mah nije bilo jasno zbog čega je Dabur posetio Beograd, njegov dolazak sigurno je izazvao pažnju. Fotografiju i video sa aerodroma objavio je Aleksandar Stojanović, komentator RTS-a, koji je u snimku „tagovao“ profil svog podkasta „Alesto“. Zbog toga mnogi su pretpostavljali da je Dabur došao kao gost u podkastu.

Međutim, takođe je bilo moguće da za Daburov dolazak postoje i privatni razlozi, što dodatno podstiče nagađanja među navijačima.

Sada je i zvanično otkriveno zašto je Dabur došao. Prema informacijama Telegrafa, on će u Beogradu trenirati kod Andreje Milutinovića. On je kod njega dolazio i ranije kako bi trenirao tokom pauza između sezone.

Kod njega se pripremaju i svi nasi reprezentativci, među kojima su Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Dušan Vlahović.

Navijači Crvene zvezde dobro pamte Dabura iz vremena kada je igrao protiv njih kao deo ekipa Red Bul Salcburga i Hofenhajma.
U plej-ofu za Ligu šampiona, Dabur je postigao gol za austrijski tim, ali je tada Zvezda uspela da prođe golovima Bena i Degeneka.

Kasnije je Dabur još jednom igrao protiv Zvezde, u grupnoj fazi Lige Evrope, kada je bio jedan od strelaca u pobedi Hofenhajma u Sinshajmu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter