0
Košarka

FOTO: Twitter/Denver Nuggets

BIVŠI JOKIĆEV SAIGRAČ ISKREN: ‘Uvek bih uzeo maksimalan ugovor pre titule!’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.23 u 20:11

Otvorio je dušu.

Jedan od najvećih talenata iz svoje generacije Geri Heris nije se najbolje snašao u NBA ligi. I dalje je u godinama u kojima može da doprinese svakom timu jer je reč o sjajnom šuteru, ali je istina i da je za sada ostvario daleko manje od očekivanog. On je u jednom američkom podkastu otvoreno govorio o tome kako je novac važniji od titule:

‘Sve NBA ekipe pričaju da su kao porodica. Nemojte, molim vas… Ne razmenjuješ članove porodice. Uvek bih uzeo maksimalni ugovor ispred titule prvaka. U redu mi je kad imaš maksimalni ugovor, pa onda želiš nešto da osvojiš.’ – rekao je Heris, a potom je voditelj dodao:

Mrzim kad ljudi pričaju da samo žele da pobeđuju. Ne, čovječe, ja želim da zaradim. Mogu da gubim, samo mi daj lovu. Radije bih bio u gubitničkoj ekipi, postizao 20 poena po utakmici i onda rekao da me razmene jer želim da pobeđujem.’ – zaključio je voditelj.

Heris i Jokić su igrali u Denveru svojevremeno, ali je franšiza iz Kolorada odlučila da se odrekne usluga američkog beka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter