0
ATP

FOTO: Printscreen/Twitter

BITKA ZA FINALE VIMBLDONA: Evo kada Novak Đoković igra svoje polufinale protiv Janika Sinera!

Objavljeno: 11.07.23 u 22:55

Konačno dobar termin za Srbina

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, osigurao je svoje mesto u polufinalu Vimbldona impresivnom pobedom nad Andrejem Rubljovim u četiri seta (4:6, 6:1, 6:4, 6:3).

Naredni protivnik koji će mu se suprotstaviti u borbi za finale je Italijan Janik Siner. Siner je takođe ostvario svoj prvi Grend slem polufinale u karijeri pobedivši Romana Safjulina rezultatom 3:1 (6:4, 3:6, 6:2, 6:2). Očekivanja su bila visoka za Sinera pre turnira, i on je opravdao ta očekivanja, iako mu je žreb bio povoljan od samog početka.

Meč između Đokovića i Sinera zakazan je za 14. jula od 15 časova na Centralnom terenu Vimbldona. Važno je napomenuti da, ukoliko Đoković pobedi italijanskog tenisera, će se boriti za svoj 24. Grend slem trofej u karijeri.

Finalni meč je zakazan za 16. jul, a teniska publika širom sveta nestrpljivo iščekuje ovaj susret između dvojice sjajnih igrača.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter