0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NOVI DETALJI O „SLUČAJU MIROTIĆ“: Grci ne dolaze u obzir, u trci Zvezda, Milano i Monako!

Objavljeno: 10.07.23 u 13:16

Nastavlja se trka za Mirotićem.

Grčki mediji izveštavaju da je Nikola Mirotić odbio ponudu Olimpijakosa. Iako još uvek član Barselone, Mirotić je navodno saopštio jednom od igrača Olimpijakosa da neće biti njegov saigrač sledeće sezone.

Sve ovo se navodno dogodilo u subotu uveče, dok je dan kasnije procurela vest da je Panatinaikos poslao ponudu vrednu 7,5 miliona evra na dve godine. Prema izvorima „SDNA“, čini se da ni ekipa iz Atine više nije u trci za Mirotića. Navodno je Mirotić doveden u vezu za Zelenima, kao posledica euforije nakon dolaska Slukasa.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Sada, kada se spekuliše o potpisu Mirotića, konkurencija srpskim klubovima se značajno smanjila. Osim Crvene zvezde, najveće šanse ima italijanska Olimpija, dok se Monako spominje kao manje verovatna opcija.

Mirotić će prema rečima evropskih insajdera najverovatnije nastaviti karijeru u nekom od ova tri kluba. Treba napomenuti, tokom vikenda je objavljeno da je Crvena zvezda pojačala svoju ponudu.

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter