0
ATP

FOTO: Twitter/Wimbledon

NOVAK IPAK TRENIRAO: Srbin nastavlja meč protiv Hurkača, poznato i očekivano vreme izlaska na teren!

Objavljeno: 10.07.23 u 13:44

Odlučio je da se odmori.

Iako su prve informacije govorile da će prvi put od početka Vimbldona, srpski teniser Novak Đoković odlučiti da preskoči trening, to se nije desilo. Naime, jedan od najboljih tenisera u istoriji sparingovao je sa Karlosom Gomesom Ererom, a poseban akcenat bio je na branjenju servisa.

Đoković će danas nastaviti svoj meč četvrtfinala protiv Poljaka Huberta Hurkača, koji je sinoć prekinut pri rezultatu 7:6, 7:6 u korist srpskog tenisera.

Prema rasporedu, Đoković bi trebao da se pojavi na Centralnom terenu oko 16 časova, gde će njegov meč s Hurkačem biti drugi po redu. Program na Centralnom terenu počinje u 14.30 kada će snage odmeriti Hadad Maja i Elena Ribakina u osmini finala, a odmah po završetku tog susreta, svoj meč nastavljaju Đoković i Hurkač.

Pored toga, već je poznato da ukoliko pobedi Hurkača, Đoković će se suočiti s Andrejem Rubljovim u četvrtfinalu, koj bi trebalo da se odigra već u utorak. Rubljov je u četvrtom kolu pobedio Kazahstanca Aleksandra Bublika.

Juče smo gledali izuzetno uzbudljive setove u kojima je Đoković pokazao svoje veštine i taktičku inteligenciju, pružajući protivniku malo prostora za napade. Oba seta su se završila taj-brejkom, a Đoković je uspeo da iskoristi prilike i obezbedi odlučujuće poene u ključnim trenucima.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter