0
Tenis

FOTO: Screenshot

„NISAM SE SKORO OSEĆAO OVAKO JADNO“: Đoković nakon dvodnevne borbe sa Poljakom! (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.23 u 18:44

Prava bitka na CT.

Novak Đoković je u osmini finala Vimbldona savladao Huberta Hurkača koji je igrao meč karijere nakon nešto više od tri sata igre, i četiri seta, a rezultat je iznosio 7:6, 7:6, 5:7, 6:4.

„Poštovanje za njega, igrao je sjajan meč. Sjajna predstava. Ne pamtim kada sam se osećao ovako jadno u gemovima kada sam vraćao servise“, rekao je Novak i nastavio: „Dobri serveri imaju prednost, nije baš meč za uživanje, ali u važnim trenucima sinoć uspeo sam da dobijem prvi set, iako je on imao 6:3 u tajbrejku, ovaj meč je mogao da ode u drugom pravcu, ali uspeo sam da zadržim nerve i da pronađem način da pobedim.“

Ovo je bio 32. vezani trijumf na Centralnom terenu.

„Imam povezanost sa ovim terenom, svaki put kad izađem osećam se sve bolje. Nadam se da ce ova ljubav da traje sto duže.“

O narednom rivalu.

„Rubljov je drugačiji igrač od Hurkača, ostaje blizu osnovne linije, ali neću mnogo o taktici, moram nešto da zadržim i za sebe. Jeste da sam neke veće izazove imao, ali sutra je već novi izazov. Znam da juri svoje prvo polufinale i nadam se da se to neće desiti sada“, zaključio je Đoković.

 

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter