0
Fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Luksemburg Aleksandar Kolarov Beograd, 14.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOLAROV ŠOKIRAO ITALIJANE: Posle samo mesec dana odlučio da napusti funkciju!

Objavljeno: 10.07.23 u 08:26

Za sada ga još uvek nećemo videti u novoj ulozi

U Italiji je izazvana prava senzacija nakon što je Aleksandar Kolarov, bivši srpski reprezentativac, samo mesec dana nakon preuzimanja funkcije sportskog direktora Pize, podneo neočekivanu ostavku. Ova vest dolazi neposredno pre zakazane konferencije za novinare na kojoj je trebalo da bude predstavljen novi trener Alberto Akvilani.

Prema rečima poznatog italijanskog novinara Đanluke Dimarcia, razlozi za Kolarovljev odlazak su kombinacija ličnih i profesionalnih faktora, ukazujući na nedostatak odgovarajućih uslova za nastavak saradnje. Čini se da nije bilo pravog „klika“ između Kolarova i uprave kluba, što je rezultiralo brzim prekidom saradnje, čak i pre nego što je zvanično predstavljen.

Kolarov je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Pizom, ali njegovo predstavljanje je bilo odloženo sa prvobitnog datuma 6. jula. Sada se suočava sa neočekivanim prekidom svoje uloge u klubu.

U ponedeljak će se održati konferencija na kojoj će biti predstavljen novi trener Akvilani, a očekuje se prisustvo Đuzepea Korada, predsednika kluba, kao i generalnog direktora i sina predsednika, Đovanija Korada. Tada će verovatno biti dostupnije informacije o detaljima koji su doveli do iznenadnog odlaska Kolarova iz Pize.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter