2
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GAZPROM OPET NA BALKANU: Posle Crvene zvezde ruska kompanija bi mogla da uloži u još jedan slavni klub u regionu!

Objavljeno: 10.07.23 u 10:34

Videćemo kako će se završiti cela priča

Po informacijama koje dolaze iz Turske, Gazprom je pripremio impresivnu ponudu od čak 30 miliona evra kako bi postao glavni sponzor Hajduka u narednim godinama. Ova ruska kompanija već je dugi niz godina prisutna u sportskom svetu, posebno u fudbalu, gde je sponzor nekoliko klubova, uključujući i Crvenu zvezdu i Zenit iz Sankt Peterburga.

Jagiz Sabunčoglu, urednik portala „Sport Digitale“ iz Turske, prenosi ovu vest i naglašava da Gazprom ima nameru da uloži značajna sredstva kako bi podržao Hajduk i postao ključni partner kluba. Ova ponuda predstavlja značajan finansijski podsticaj za Hajduk i može imati pozitivan uticaj na dalji razvoj i jačanje kluba.

Još uvek nema zvanične potvrde ove vesti i detalja oko sporazuma između Gazproma i Hajduka, ali interesovanje ruske kompanije za sponzorstvo hrvatskog kluba ukazuje na kontinuirano širenje njenog prisustva u svetu fudbala.

Gazprom je poslao zvaničnu ponudu da bude glavni sponzor kluba iz Splita. Oni žele da od Hajduka naprave najbolji tim u Hrvatskoj. Za tri zvezde u ovom prelaznom roku su spremili budžet od 30 miliona evra, a prva ponuda će otići Ivanu Perišiću – napisao je Sabunčoglu.

3
10

2 Komentara

  1. Gazprom je samo pristao da ga pominju kao sponzora. Sav novac je stizao i stize od AV koji je i sam to na tv odavno izjavio. Njemu duguju zahvalnost ali ili su nezahvalni ili tupavi

    0
    0
    Odgovori
  2. Hvala Gaspromu što nam je pomogao kad je bilo najteže,kao što reče Terzinjo nismo hteli da ih ucenjujemo za ponudu od 10 miliona za 2 godine važećeg ugovora,ali brate malo je.
    Nismo mi ni Hajduk ni Partizan,mi smo direktni učesnik LS i šestostruki prvak države.Novi ugovor na 5 god u iznosu od 50 miliona minimum ili ćao…Ima ko je zainteresovan da sponzoriše bivšeg prvaka Evrope i sveta..

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter