0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Mega/Ivica Veselinov

EVO KOLIKO ĆE SIMONOVIĆ ZARADITI U ZVEZDI: Partizan ga nije želeo, otkriveno i zašto!

Objavljeno: 10.07.23 u 12:48

Pozamašna plata za mladog košarkaša.

Nakon što je ozvaničen dolazak Dejana Davidovca, drugi košarkaš koji je stigao u Crvenu zvezdu je Marko Simonović. On u Evropu dolazi nakon raskida ugovora sa Čikago Bulsima, a nedugo nakon potpisa poznato je i koliko će nekadašnji košarkaš Mege zaraditi.

Prema saznanjima Telegrafa, u pitanu je cifra od 800.000 evra po sezoni, a Simonović se obavezao na dvogodišnji ugovor, s tim da je druga godina opciona.

Što se tiče njegove plate u Čikagu, Simonović je na godišnjem nivou zarađivao oko 1.500.000 evra. Pored toga, isti portal navodi, da ako Simonović svojim igrama zadovolji upravu i stručni štab crveno-belih, u drugoj godini će dobiti povišicu.

Zanimljivo je to da je nakon raskida saradnje sa Čikagom, pored Crvene zvezde, Simonović nuđen i Partizanu. Crno-beli su ipak odustali od te opcije, jer na toj poziciji već imaju Balšu Koprivicu i Alena Smailagića, dok će igrač koji bude došao u Partizan biti iskusniji.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
30
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter