0
Košarka

Milos Teodosic Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

BOMBA: Miloš Teodosić je treće pojačanje Crvene zvezde!

Objavljeno: 10.07.23 u 22:00

Konačno se i ovo desilo.

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su veoma dobru prošlu takmičarsku godinu. ‘Crveno-beli’ su se okitili sa dva trofeja osvojivši KLS Kup. U Evroligi su bili nadomak plasmana u Top 8 fazu, koja im je u drugom delu sezone izmakla, a u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige poraženi su od Partizana 3:2

Crveno-bele’ je nakon završetka sezone napustio Luka Vildoza koji je pojačao redove Panatinaikosa, a u tim sa Malog Kalemegdana se vratio Dejan Davidovac, takođe Luka Mitrović je produžio saradnju na još tri sezone, dok je pre dva dana stigao i Marko Simonović.

Već neko vreme se špekulisalo da će Miloš Teodosić postati novi igrač Crvene zvezde, koji bi svojim mađioničarskim umećem i ogromnim iskustvom pomogao klubu da se vrati na tron ABA lige i da ode korak dalje u Evroligi. Kako saznaje Mozzart Sport prekaljeni bivši reprezentativac Srbije je treće pojačanje Zvezde ove sezone, a uskoro se očekuje i potencijalni transfer Mirotića.

Uskoro oširnije…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

29
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter