5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SVE JE BLIŽI MALOM KALEMEGDANU: Zvezda poslala još bolju ponudu za Mirotića – PAO i Ataman kvare ‘snove’!

Objavljeno: 09.07.23 u 14:49

Definitivno najveća drama ovog leta.

Odlazak Nikole Mirotića iz Barselone izazvao je lavinu interesovanja nekolicine klubova. Među zainteresovanima za njegove usluge svakako da su i večiti rivali – Crvena zvezda i Partizan.

Nakon odlaska Vezenkova u NBA ligu činilo se da je sasvim jasno da će Mirotić pojačati Olimpijakos, ali je taj posao propao iz za sada nepoznatih razloga. Bilo kako bilo, tu su i dalje interesovanja određenih ekipa, a poslednji klub koji je poslao ponudu jeste grčki Panatinajkos, navode određeni insajderi.

Kako prenosi Mateo Andreani, Panatinajkos na čelu sa Atamanom poslao je ponudu tešku 7.5 miliona evra za dve sezone, dok je ponuda Olimpijakosa glasina šest miliona. Ranije je isplivala priča da je Zvezda bila spremna da ponudi oko 2.7 miliona, a prema poslednjim informacijama, Zvezda je ponudu pojačala.

Svi žele da vide Mirotića u svom timu naredne sezone, a među ekipama koje su poslale ponudu nalazi se i Monako.

48
19

5 Komentara

  1. Nelogicno je da neko ko je doveo Simonovica da igra kupuje i Mirotica, ali da vidimo ovo je Srbija… Ocito je da VECITI cekaju prelazni rok iz zasede.. Mislim da ce CZ igati na kartu srpskih igraca, dok Partizan koheziju ekipe gradi potrebnim igracima, a to znaci ne i najskupljim…

    0
    3
    Odgovori
  2. KAZITE KOLIKO je ONA POVECALA NASEG NOVCA. OVAJ VUCIC JOJ DELI NOVAC KO DEDA MRAZ. ODAKLE BRE NJOJ TOLIKI NOVAC. OD ULAZNICE NULA.

    4
    12
    Odgovori
  3. Kako je 2,7 miliona više od 3 miliona ili 3,75 miliona?Pri tome da igraš za tim iz predgradja koji se ne pali na top 8…

    4
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter