0
Košarka

FOTO: Printscreen/Instagram

STARA EKIPA OPET NA OKUPU: Lazić, Simonović i Cirbes na Drini uz poznatog srpskog pevača! (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.23 u 21:20

Lepa scena sa srpske reke

Aktuelni kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, i bivši kapiten Marko Simonović, zajedno sa nekadašnjim saigračem Majkom Cirbesom, pridružili su se Drinskoj regati i uživaju u srpskom duhu i lepotama prirode.

Trojica košarkaša su se okupila u Ljuboviji, rodnom mestu Branka Lazića, kako bi zajedno učestvovali u popularnoj regati. Sudeći prema objavljenim snimcima i fotografijama koje je nemački košarkaš podelio, provode se sjajno i uživaju u svakom trenutku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@maikzirbes33 је поделио/ла објаву

U čamcu su se pobrinuli za osveženje sa gajbom piva i drugim alkoholnim pićima, kao i hranom koja će ih pratiti tokom veslanja. U pozadini se čuje hit Baje Malog Knindže „Prepelica“, koji dodatno upotpunjuje atmosferu.

Posebno je zanimljivo da Majk Cirbes izražava veliku ljubav prema Srbiji, te je nekoliko puta istakao svoju želju da po završetku karijere živi u Beogradu. Obožava Srbe i njihov način življenja, pa svaku slobodnu priliku koristi kako bi posetio našu zemlju, kao što je to i sada slučaj.

Ova vesela ekipa košarkaša iz Crvene zvezde pokazuje da i van terena imaju sjajan timski duh i da uživaju u druženju. Njihova prisutnost na Drinskoj regati donosi pozitivnu energiju i inspiriše mnoge ljude da se priključe ovom popularnom događaju.

26
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter