0
Evropske lige

FOTO: Slavia Praha

PUNIH 15 MINUTA JE LEŽAO NA ZEMLJI: Evo šta kaže Plavšić nakon jezive povrede – ‘Odmah sam osetio krv’! (FOTO)

Objavljeno: 09.07.23 u 13:57

Zaista jeziva scena!

Srpski krilni fudbaler Srđan Plavšić doživeo je jezivu povredu, kada je pre par dana njegova Slavija igrala protiv Podbrezova. Užasavajuće slike mogle su se videti na društvenim mrežama, ali na svu sreću nije bilo preterano ozbiljno, pa Srđanu neće trebati previše vremena da se oporavi.

‘Do povrede je došlo tako što sam pokušao da zaustavim kontru i opasan napad protivnika. Uspeo sam da izbijem loptu igraču, ali onda pomalo i nesrećan trenutak. Padali smo obojica i u tom padu, ja sam glavom pao direktno na njegovu kopačku. Kada je podigao nogu direktno me je isekao… Povreda nije toliko strašna, kako je moglo da bude.’ – rekao je Plavšić u razgovoru za Kurir i potom dodao:

‘Bio sam u bolnici, prošao sve preglede glave. Na svu sreću nisam morao na operaciju. Doktor mi je rekao da ću morati da nosim konce od šest do osam dana. Tek nakon toga ću moći da se vratim na teren. Posle svih pregleda uveče su me pustili da se vratim u hotel, tako da sam sada sa ekipom. Iskreno, odmah posle udarca sam osetio da mi teče krv. Znao sam da će morati da me ušivaju. Igrači koji su to posmatrali mi kažu da je rana izgledala jezivo. Na sreću nisam mogao to da vidim. Sve vreme sam bio svestan svega.’ – zaključio je srpski fudbaler.

Treba napomenuti da se Srđanu više od 15 minuta ukazivala pomoć.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter