0
Domaći fudbal

from left Radomir Milosavljevic, Milan Lazarevic, Veljko Simic, Igor Jelicic, Nemanja Nikolic and Nikola Cumic celebrate after winning the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ODLIČNA PROVERA ZA VOJVODINU: Novosađani protiv nekadašnjeg učesnika Lige šampiona!

Objavljeno: 09.07.23 u 22:11

To će biti sjajna provera

Fudbalski klub Vojvodina nastavlja sa intenzivnim pripremama u Mariborskom Pohorju u Sloveniji. Nakon dva kontrolna susreta u kojima su zabeležili remije, Lale su odlučile da dodaju još jedan meč na svoj raspored. Tako će se sastati sa kiparskim timom AEK iz Larnake, što će im poslužiti kao dobar test pred drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije protiv APOEL-a.

Vojvodina je prikazala solidne igre u prethodna dva meča, prvo remiziravši sa rumunskim Ocelulom Galatijem (2:2), a zatim i sa slovenačkim Aluminijem (1:1). Protiv rumunskog tima, trener Radoslav Batak isprobao je postavu koja bi mogla biti startna u zvaničnim utakmicama, dok je protiv Aluminija priliku dobio veći broj igrača koji će se boriti za više minutaže.

Naredni prijateljski meč Vojvodina će odigrati protiv hrvatskog Slavena Belupa u utorak, a zatim će se suočiti sa AEK-om 13. jula. Utakmica sa kiparskim timom predstavljaće pravu proveru za Vošu pred važan meč protiv APOEL-a. Vojvodina će tako imati priliku da proceni svoje trenutno stanje u odnosu na klubove sa Kipra i da dobije jasniju sliku o svom kvalitetu.

Poslednji meč u okviru letnjih priprema zakazan je za 14. jula, kada će Vojvodina odmeriti snage sa slovenačkom Murom. Ova utakmica je postala tradicija na pripremama u Sloveniji i pružiće dodatnu priliku igračima da se pokažu.

Nakon povratka u Novi Sad 15. jula, Vojvodina će imati generalnu probu pred početak nove sezone. 19. jula se sastaju sa Borcem iz Banjaluke na stadionu Karađorđe. Novu sezonu Mozzart Bet Superlige započinju 29. jula, dok se revanš protiv APOEL-a igra 3. avgusta u Novom Sadu.

Vojvodina se nada uspešnom završetku priprema i početku sezone kako bi ostvarili svoje ciljeve i postigli dobre rezultate u domaćem i evropskom takmičenju.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter