1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NOVI BEK PARTIZANA O SVOM DOLASKU U HUMSKU: ‘Odbio sam sve druge ponude čim su me pozvali, nije me zanimao novac!’

Objavljeno: 09.07.23 u 14:27

Ispunila mu se dečačka želja.

Partizan je morao ovog leta da pronađe zamenu za Uroševića koji je otišao na Kipar, a rešenje su našli u Nikoli Antiću. Srpski bek koji je od 2019. godine u inostranstvu, gde je nastupao za Šahtjor Soligorsk i Himki. O svom dolasku u Partizan, rekao je:

 

‘Ideja da ispunim istu onu želju koju sam imao kada sam kročio u omladinsku školu, a to je da budem prvotimac Partizana. Nije se tada realizovala, ali nikada nije prestala da tinja u meni. Zato sam uveren da ću biti ekstremno motivisan da se dokažem i dam celog sebe ovom klubu, jer se nije desilo kada je možda bilo prirodnije. Spreman sam za izazov, ne bih sigurno došao da nisam, budite uvereni. Odbio sam sve druge ponude čim su me pozvali, nije me zanimao ni novac, mogao sam da zaradim više na drugim mestima. Odmah sam zvao trenera Himkija, koji me je bukvalno molio da ostanem, no, ništa više nije moglo da se ispreči između mene i Partizana, ta odluka je za mene bila laka.’ – rekao je iskusni bek u razgovoru za Telegraf.

Antić je prošao omladinsku školu Partizana, nakon čega je branio boje Rada, Palića, potom i Crvene zvezde, Jagodine, Vojvodine, te pomenutih inostranih klubova.

5
4

1 Komentara

  1. Pantic i Antic su, pored Vazure i Vucelica, sasvim dovoljan razlog da zaobilazim JNA.. Mislim da pravi grobari znaju zasto?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter