0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

NI MARAKANA, NI LOZNICA: Matijašević otkrio gde će Čukarički igrati evropske utakmice! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.23 u 09:00

Pravilo nepoznato javnosti nateralo je Brđane na brzu reakciju!

Ekspedicija Čukaričkog nalazi se na pripremama na Bledu, gde je odigrala već tri prijateljske utakmice. Sve je u Sloveniji viđeno od Brđana, s obzirom da su ostvarili po jednu pobedu, remi i poraz.

Izabranici Dušana Kerkeza rade u jakom ritmu kako bi što spremniji dočekali sezonu, u kojoj će prvi put u svojoj 97 godina dugoj istoriji zaigrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Dugo se spekulisalo gde će Brđani igrati utakmice u okviru Lige Evrope ili Lige konferencije (sve zavisi od učinka u plej-ofu kvalifikacija), pošto stadion u Beogradu ne ispunjava uslove koje UEFA zahteva. U igri su bili stadion ‘Rajko Mitić‘ i novi, moderni ‘Lagator‘ u Loznici, ali došlo je do velikog obrta.

FOTO: FK Čukarički

 

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, otkrio je o kojem stadionu je reč.

– Na kraju, kako vidim, biće Leskovac. Marakana otpada, jer nijedan drugi klub ne može da igra na stadionu koji je u vlasništvu učesnika Lige šampiona. To nismo znali. Mi smo prijavili Marakanu, Loznica ima nekih tehničkih problema oko stadiona… Sada ove kiše, mislim da neće stići – istakao je direktor belo-crnih i otkrio: 

-Dobio sam juče infomraciju od gospodina Nedimovića, baš smo bili u kontaktu, da će najverovatnije biti Leskovac. Nama je to sasvim svejedno. Loznica ili Leskovac, svejedno je. Mislim da će tu doći više navijača, da podrži Čukarički. Mi smo hteli Loznicu, imali smo taj predlog prvi. Bio sam u Loznici, video stadion, ali isto tako sigurno je i u Leskovcu odličan stadion. To su novi stadioni, za Čukarički će biti samo lakše jer mislim da će tribine biti dosta dobro popunjene – zaključio je Vladimir Matijašević u razgovoru sa novinarima koji izveštavaju sa priprema Čukaričkog na Bledu, među kojima je i predstavnik HotSport.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter