0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐERE NAKON ELIMINACIJE OD CICIPASA: ’Bio je bolji u najvažnijim trenucima, servis je bio presudan!’

Objavljeno: 09.07.23 u 18:20

Srpski teniser nije uspeo na kraju.

Juče  su na Vimbldonu snage ukrstili Stefanos Cicipas i Laslo Đere, a grčki teniser je odneo pobedu nakon skoro dva ipo sata  rezultatom 3:0 (6:4/7:6/6:4) i plasirao se u narednu fazu gde će igrati protiv Jubenkasa. Sada će čast srpskog tenisa braniti Novak Đoković koji će za sat vremena igrati protiv Huberta.

Đere je nakon susreta rekao je imao nekih šansi u drugom setu, ali da je on odigrao u najbitnijim trenucima.

-Imao sam neke šanse pogotovo u drugom setu, ali je on uvek odigrao u najbitnijim i najvažnijim trenucima. Da li je to bio dobar servis ili ritern, malo je falilo u taj-brejku za 4-1. Nije dobro riternirao, ali u taj-brejku dva moja dobra servisa je izblokirao nisko i kratko. Osećao sam da imam šanse da sam u igri sa njim i mislim da je servis bio presudan. Imao je malo bolji servis. – započeo je.

Dodao je da je fallio dosta i da su osećanja pomešana.

-Falilo je dosta, nisam uzeo ni set. Glupo je da pričam da sam bio blizu ili ne znam šta. Ali, definitivno sam osećao da nešto mogu, da mogu barem još dodatno da iskomplikujem meč, kako bi bilo na kraju to ne znam. Nije slučajno on peti već nekoliko godina – to je jasno. Osećanja su pomešana kao uvek, sa ovog turnira će samo jedan otići kući koji nije izgubio i uvek je teško govoriti posle poraza čak i dan kasnije. Generalno nije loš rezultat, ali uvek želim više. Pomešana su mi osećanja. – nastavio je on.

Naredni turnir za srpskog tenisera je na šljaci.

-Igraću Gštad, Hamburg i Kicbil, tri turnira na šljaci u Evropi. – kazao je Laslo.

Na kraju je naveo da je iskorstio slobodan vikend kako bi obišao grad.

-Imao sam slobodan dan prošle subote i malo sam obišao grad, otišao sam na ručak. Bio sam ovde više puta, pa znam neke stvari. Volim da prošetam gde god da sam, ako sam u prilici. Hotel mi je bio u blizini jednog parka, pa sam svakodnevno šetao tu u blizini. – zaključio je Đere.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter