0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

DAN ODLUKE ZA VLAHOVIĆA: Sudbina srpskog napadača će biti odlučena u naredna 24 časa!

Objavljeno: 09.07.23 u 20:55

Sve će biti poznato već sutra

Dušan Vlahović, talentovani srpski napadač, suočava se sa neizvesnom budućnošću u Juventusu nakon što je klub zvanično ostao bez plasmana u evropska takmičenja. Problemi sa povredama i nedostatak poverenja od strane trenera Alegrija teraju mladog fudbalera da razmotri opcije za napuštanje torinskog kluba.

Juventus je otvoren za prodaju Vlahovića kako bi obezbedio finansijska sredstva, a u ponedeljak je zakazan ključni sastanak sa sportskim direktorom Gvintolijem na kojem će biti doneta odluka o daljoj sudbini srpskog napadača. Na stolu su dve opcije – ili će Vlahović biti stavljem na transfer listu ili će mu biti pružena ključna uloga u timu.

Među zainteresovanim klubovima, Čelsi se izdvaja kao prvi favorit za dovođenje mladog srpskog fudbalera. Londonski klub ima veliku potrebu za istinskom „devetkom“ koja bi unapredila njihovu ofanzivnu igru, a ambicija vlasnika Toda Bolija je da stvori jak tim koji će se takmičiti na najvišem nivou.

Juventus zahteva visoku cenu od 80 miliona evra za transfer Vlahovića, a igrač navodno nije protiv odlaska iz kluba zbog nezadovoljstva trenutnom situacijom pod Alegrijem. Ranije su se pominjali i interesovanje Bajerna, Atletiko Madrida i Arsenala za mladog srpskog napadača, ali se čini da je Čelsi trenutno najbliži angažmanu Vlahovića.

Iako će i Čelsi propustiti takmičenje u Evropi sledeće sezone, američki vlasnik kluba je spreman da uloži značajna finansijska sredstva kako bi ojačao tim. Vlahović se može savršeno uklopiti u planove „plavaca“ kao tražena „devetka“ koja bi podigla napadački potencijal ekipe.

Ostaje da se vidi kako će se odluka doneti na sastanku u ponedeljak, ali jedno je sigurno – Vlahović je na raskrsnici svog puta i klubovi se bore za njegov potpis dok Juventus ostaje bez evropskih takmičenja u narednoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter