3
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR OTPISAO JOŠ JEDNOG IGRAČA: Došao je kao veliko pojačanje, ali će izgleda otpasti iz tima!

Objavljeno: 09.07.23 u 20:12

Vreme je za neku novu Zvezdu

Aleks Vigo, fudbaler Crvene zvezde, nije odigrao nijedan minut na nedavnom prijateljskom turniru u Rusiji, uprkos očekivanjima da će biti deo prvog tima. Ispostavilo se da nije povređen, već je navodno napravio manji disciplinski prekršaj tokom priprema u Sankt Peterburgu.

Prema informacijama koje prenosi „Mozzart Sport“, Vigo je zakasnio na trening ili timsko okupljanje, što je rezultiralo odlukom trenera Bahara da ga sankcioniše smanjenjem minutaže u prijateljskim utakmicama. Za sada, nema naznaka da će se situacija promeniti, barem ne na turniru u Rusiji.

Umesto Viga, mladi Kosta Nedeljković dobio je priliku i oduševio Bahara svojim nastupima. Nedeljković je bio projekcija startera, dok je Lazar Nikolić postao druga opcija za poziciju desnog beka. Vigo je, inače, odigrao samo jedan meč protiv reprezentacije Užica, ali je sada suočen s nesigurnom budućnošću u timu zbog svojih disciplinskih propusta.

Iako je Vigo ostavio solidan utisak tokom prolećnih meseci, postigavši gol protiv Partizana i Voždovca, njegovi defanzivni zadaci su bili „kritični“, a Bahar neće tolerisati takve propuste. Za sada ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, ali nije isključeno da će Vigo biti prekomandovan ili da će morati da se izbori za svoje mesto u timu.

Inače, Vigo je na jednogodišnjoj pozajmici iz River Plejta i Crvena zvezda će imati opciju da ga otkupi za 2,5 miliona evra, ali čini se da se njemu vraća u rodnu zemlju.

Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da bih se ostvario u tom klubu. Želim da igram i budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River – fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Morao sam da odem, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelep klub – pričao je pre nekoliko meseci Vigo.

51
19

3 Komentara

  1. Opet u kontiunitetu vec vise od 30 godina samo demagogija,laz,prevara…Niko da prizna da ne vredi angazovati vrhunske krojace kada nemate stof.A u Zvezdi ga nema suvise dugo.Dovedite sve najbolje trenere sveta bice isto.Sve se svodi samo na trgovinu igrracima i nista drugo.U nizim kategorijama u Zvezdinoj skoli i ako se pojavi neki talenat on se unisti.Sve je manje (ako ih uopste ima)trenera koji razumeju da se fudbal ne igra „na prvu“ vec u pravom momentu“.Nekad je to „prva“ a nekad je potreban dribling,stos,vic odnosno „izbaciti“ iz igre 1 ili vise protivnickih igraca pa dodati.Ali za to je potreban raRobi,Dejo,Piksi a da ne spomenem Maradonu.Ovi tzv.sistemi 3-5-2,4-4-2 itd bi pali u vodu cim lopta krene sa centra da je gore navedenih FUDBALERA a ne kao danas atleticara na duge i na kratke staze koji o fudbalu pojma nemaju i svejedno im je da li igraju sa loptom ili sa piramidom,kockom,romboidom..
    Ionako znaju samo ta trce i nista,ali nista vise.

    0
    1
    Odgovori
  2. Izbacite Mrkelu on je doveo sve te bezveznjake koji Baharu nisu potrebni znaci netreba mu ni Mrkela covek nezna da radi

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter