0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

UPRKOS NEPREDVIDIVOJ KIŠI KOJA UTIČE NA RASPORED, JEDNA STVAR JE SIGURNA DO KRAJA VIMBLDONA

Objavljeno: 08.07.23 u 12:00

Svi igrači su oduševljeni ovim potezom.

U petak se najbolji srpski teniser, Novak Đoković, sastao sa svojim starim rivalom, Stanislasom Vavrinkom. Bio je to 27. međusobni susret ovih igrača, a čak i dan nakon duela, svi koji prate tenis i dalje pričaju o jednom potezu koji je oduševio sve, a nije toliko vezan za sam teren.

Naime, kladionica AdmiralBet je obezbedila 30% freebeta od svakog tiketa uplaćenog tokom Vimbldona. Svaki tiket koji sadrži minimalno 3 događaja sa pojedinačnim kvotama 1.30 ili više se kvalifikuje za ovu promociju, a freebet se automatski dodaje na nalog igrača i dostupan je za igru odmah.

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored toga, ljubitelji sportskog klađenja mogu da računaju i na do 700% bonusa na broj događaja, dok promo kod LUCKY donosi 25% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita do kraja avgusta. Tu su i opcije Cash Out i Cash Back koje svim igračima omogućavaju da povrate svoj uloženi novac ili da naplate promašaj, a uživaoci igre s kartama mogu da igraju online Texas Hold’em online pokera protiv pravih igrača na AdmiralBet sajtu.

Takođe, s obzirom da smo ušli u novi mesec, mesec jul, svi AdmiralBet igrači su imali novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte kompletnu vimbldonsku ponudu, sastavite tiket, punite freebet i naplatite svoje poznavanje tenisa!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter