0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

STANKOVIĆ PROMOVISAN NA BLEDU: ‘Prelazak u Čukarički je veliki iskorak u mojoj karijeri!’ (FOTO)

Objavljeno: 08.07.23 u 11:57

Ekipa Dušana Kerkeza jača za usluge mladog veziste!

Doskorašnji vezista Crvene zvezde, Nikola Stanković, zvanično je predstavljen kao novi član Čukaričkog. Kako je HotSport izveštavao prethodnih dana, potpisan je trogodišnji ugovor, a  Stanković se Brđanima priključio u petak, u večernjim časovima.

Omladinski reprezentativac Srbije već je odradio trening sa trećeplasiranim timom Mozzart bet Superlige , nakon čega je održana promocija u prostorijama hotela ‘Park‘ na Bledu.

FOTO: FK Čukarički

 

NS: Utisci po dolasku u Čukarički su fenomenalni. Već na dočeku sam shvatio da nisam pogrešio u izboru. Poznajem ekipu, imao sam prilike da igram u Superligi prethodne dve godine i u tom periodu sam upoznao igrače kojima sam se sada i priključio. Verujem da nam predstoji uspešan period i da ćemo dodatno podići lestvicu kada su u pitanju rezultati – istakao je na startu mladi centralni vezista, koji će deliti svlačionicu sa dobro poznatim licima iz reprezentacije Srbije, poput Viktora Rogana, Igora Miladinovića i Uroša Drezgića:

NS: Nisam želeo da pričam o dolasku sve dok nije realizovan. Imao sam u podsvesti da će se sve uspešno obaviti, ali niko nije znao da ću doći. Saigrači koje poznajem iz reprezentacije javili su mi se kada je postignut dogovor i poželeli mi dobrodošlicu.

FOTO: FK Čukarički

 

Samo reči hvale na račun Brđana čuo je Stanković od svojih dosadašnjih saigrača iz Crvene zvezde, koji su prethodne takmičarske godine vodili Čukarički do velikih uspeha. 

NS: Stigao sam u Sloveniju bukvalno iz Rusije. Lučić i Popović su mi tamo pričali sve najbolje o klubu. Čuo sam samo pozitivne reči, da je fenomenalnna sredina i da u klubu poštuju dogovor. Smatram da je za mene prelazak u Čukarički veliki iskorak i namam sumnju da ću napredovati u novoj sredini. Imao sam nekoliko ponuda, ali smatram da je u ovom periodu najbolja opcija Čukarički. Od malih nogu sam želeo da idem tim putem, ostvario mi se san i presrećan sam što sam ovde. Bio sam u mlađim kategorijama Čukaričkog na probi, ali se nije poklopilo da dođem.

FOTO: FK Čukarički

 

Konkurencija u veznom redu je izuzetno snažna, ali Stanković na to gleda vrlo pozitivno. Njegovu poziciju u timu pokrivaju kapiten Marko Docić, Sambu Sisoko, Stefan Kovač i Igor Miladinović. 

NS: Gledam sebe i fokusiran sam na napredak, individualni i timski. Ne gledam na saigrače kao konkurenciju već se vodim motom – svi za jednog, jedan za sve. Naše je da pružimo maksimum, a trener je taj koji će izabrati tim .

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter