0
ATP

FOTO: SportKlub/Screenshot

„ŠTA JE PROBLEM? MI SMO DVA STARCA“: Novak nasmejao publiku nakon pobede nad Vavrinkom!

Objavljeno: 08.07.23 u 00:07

„Mi smo imali naše bitke.“

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, savladao je Stena Vavrinku u trećem kolu Vimbldona, lakše nego što su mnogi očekivali, rezultatom 3:0 (6:3, 6:1, 7:6[5]). Ovaj susret trajao je dva sata i deset minuta, a završen je oko 23.45, malo pre kraja programa za današnji dan.

Nakon prolaska u osminu finala Vimbldona, Novak je izneo svoje utiske, pre svega odavši priznanje Vavrinki, koji se vratio na visok nivo nakon brojnih operacija.

– Pre svega, moram da kažem da je neverovatno ono što Sten radi u tim godinama, posle toliko operacija, izjavio je Đoković, a publika se nasmejala:

– Šta je problem? Mi smo dva starca. To mora da se zna. Neverovatno je i inspirativno. On je bio primoran da padne u renkingu i da ga vrati. Mi smo imali naše bitke. Sjajan je momak i želim mu sve najbolje u nastavku.

Sa tenisom na Vimbldonu, prestaje se u 23 časa po lokalnom, odnosno u ponoć po našem vremenu, pa je meč do tada morao biti gotov, inače bi se prebacio na naredni dan.

– Bio sam na dva poena od produžetka i odlaska u naredni dan. Izašli smo na teren i znali smo da će biti tesno. Neko je morao da pobedi 3:0. Na kraju je on podigao svoj nivo igre, ja sam ga spustio. Publika je bila tu, nadam se da ste uživali – dodao je Đoković.

Voditelj programa mu je saopštio da je Džon Mekinro izjavio da je on „kompletan igrač“.

– Volim te, Džone. Hvala ti na lepim rečima. Dok sam na terenu, brojka ne znači ništa. Nadam se da ću igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo. Mečevi će biti sve teži. Sledeći meč igram protiv Huberta Hurkača, koji je specijalista za travu i ima sjajan servis – zaključio je Đoković.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
13
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter