0
Tenis

FOTO: Youtube/Screenshot

PREKINUT NATALIJIN MEČ NA VIMBLDONU: Srpska teniserka gubi, ali je na korak od osvajanja drugog seta!

Objavljeno: 08.07.23 u 14:07

Itekako je u igri.

Srpska teniserka Natalija Stevanović igra svoj meč trećeg kola Vimbldona protiv Petre Kvitove, a nakon sat i po vremena igre, rezultat je 3:6, 5:4, u korist Čehinje.

Ipak, ovaj susret, prekinut je upravo po završetku gema na servis naše teniserke, zbog kiše koja je pala u Londonu. Nije bio ovo pravi trenutak da se meč prekine, naravno gledajući sa strane srpske teniserke, jer je uhvatila sjajan ritam, a delovalo je da je Čehinja bila u padu energije.

Naša teniserka je sjajno ušla u ovaj duel, napravila je i brejk u trećem gemu prvog seta za 2:1, ali je deveta teniserka sveta munjevito uzvratila i osvojila 4 gema uzastopno. Samim tim, Kvitova je lako privela i set kraju, a dobila ga je sa 3:6, nakon 39 minuta igre.

Drugi set, bio je znazno izjednačeniji. Srpkinja je igrala sjajno, gotovo bez greške, a videli smo 4 brejka, po dva na obe strane. Iako je delovalo da je Kvitova bliža osvajanju ovog seta, zbog prednosti od 2:4, Natalija je osvojila naredna 3 gema i povela je sa 5:4.

Ipak, zbog kiše koja je počela, usledio je prekid, pa će po nastavku meča, Kvitova servirati za opstanak u drugom setu.

Za sada nije poznato kada će se ovaj susret nastaviti.

Podsećamo, po završetku ovog duela, na teren bi trebalo da izađu Laslo Đere i Stefanos Cicipas, koji takođe igraju meč trećeg kola.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter