0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

OTKRIVENO ZDRAVSTVENO STANJE VAN DER SARA: Proslavljeni golman ostaje na intezivnoj nezi!

Objavljeno: 08.07.23 u 14:34

„Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje zabrinjavajuće.“

Edvin Van Der Sar, bivši čuveni golman i izvršni direktor Ajaksa, doživeo je moždani udar koji je uzdrmao fudbalski svet. Nakon incidenta, Holanđanin je hitno hospitalizovan u bolnici u Splitu, gde se i dalje nalazi.

Ajaks je izdao zvanično saopštenje u ime Edvinove supruge, Anamarije Van Der Sar, koje je pružilo informacije o njegovom trenutnom stanju.

Prema saopštenju, Van Der Sar će ostati na intenzivnoj nezi u narednom periodu. Iako je njegovo stanje stabilno, još uvek postoji zabrinutost za njegovo zdravlje.

Edvin Van Der Sar će ostati na intenzivnoj nezi u narednom periodu. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje zabrinjavajuće. Familija, zajedno sa Ajaksom, je zahvalna i duboko dotaknuta mnogim porukama koje su pristigle od navijača – navodi se u saopštenju.

Edvin Van Der Sar je započeo svoju igračku karijeru u Ajaksu i ostavio dubok trag u tom klubu. Takođe je igrao za velike evropske klubove poput Juventusa i posebno Mančester junajteda, gde je postao legendarni golman.

Van Der Sar je pored toga branio i boje Fulama. Na međunarodnom nivou, nastupao je za reprezentaciju Holandije u 130 utakmica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter