0
ATP

FOTO: WTA

NATALIJA STEVANOVIĆ NAPRAVILA VELIKI SKOK NA WTA LISTI: Nišlijka napravila najveći uspeh u karijeri!

Objavljeno: 08.07.23 u 18:50

Pokazala raskošan talenat.

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg izadanja Vimbldona u ženskoj konkurenciji, Natalija Stevanović je poražena od Čehinje Petre Kvitove rezultatom 2:0 (6:3/7:5). Nišlijka se odlično pokazala protiv današnje protivnice i pokazala odličnu igru, ali je ipak na kraju preusudilo iskustvo. Susret je bio i prekinut zbog kiše, pa je nastavljen nakon nešto više od dva sata.

Natalija je u Londonu doživela odlične trenutke napravivši iznenađenje protiv Karoline Pliškove. Verovatno da ne postoji osoba koja nije pričala o sjajnoj teniserki koja je javnosti bila nepoznata do samog Vimbldona. Naravno, reči podrške joj je uputio i Novak Đoković.

Nišlijka je pre ovog turnira zauzimala 225. mesto na WTA listi, dok će sada napredovati za čak 81 mesto, što znači da će ona na narednoj listi da se nađe na 144. poziciji. Pored toga, Nataliji je plasman u treće kolo Grend-slema doneo 130.000 funti, što će joj sigurno dati mnogo motivacije u daljim putovanjima i radu.

 

12
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter