2
Košarka

FOTO: Twitter/Chicago Bulls

GOTOVO JE: Tim Duška Ivanovića je jači za Marka Simonovića! (FOTO)

Objavljeno: 08.07.23 u 23:40

’Crveno-beli’ sklapaju kockice za narednu sezonu.

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su veoma dobru prošlu takmičarsku godinu. ‘Crveno-beli’ su se okitili sa dva trofeja osvojivši KLS Kup. U Evroligi su bili nadomak plasmana u Top 8 fazu, koja im je u drugom delu sezone izmakla, a u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige poraženi su od Partizana 3:2

Crveno-bele’ je nakon završetka sezone napustio Luka Vildoza koji je pojačao redove Panatinaikosa, a u klub se vratio Dejan Davidovac, a nadomak Zvezde je i Miloš Teodosić, a Luka Mitrović je produžio saradnju na još tri sezone, a sada je kako je Telegraf ranije najavio tim sa Malog Kalemegdana je doveo doskorašnjeg člana Čikago Bulsa, Marka Simonovića.

Simonović će nositi broj 19, a i Crvena zvezda je potvdila ovaj transfer na svom nalogu napisavši ’19. Zvuči poznato, misleći na starijeg Marka Simonovića koji je nosio isti broj. Ovaj transfer je takođe potvrdio na svom Tviter nalogu i čuveni košarkaški agent Miško Ražnatović.

5
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter