5
Evroliga

Filip Petrusev (L) Luca Vildoza (C) and Nemanja Nedovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘EVROLIGAŠKE ČAROLIJE’: Baskonija ponovo tužila Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 08.07.23 u 09:21

Vrlo interesantna situacija.

Luka Vildoza je stigao u Crvenu zvezdu nakon što je prethodna sezona bila uveliko u jeku.. Odlično se snašao, bio lider tima i neko koga su navijači u najmanju ruku – obožavali.

Ipak, sve to je moglo da pođe po zlo, jer kako navode španski mediji – nisu ispoštovani svi pravni akti. Naime, pre nego što je otišao u NBA ligu, Luka je imao ugovor sa Baskonijom. Kako dalje navodi španski klub oni su polagali prava na njega i odlazak u Crvenu zvezdu nije bio problem, ali je za to moralo da se plati – A NIJE!

Vildoza je sada pojačao ekipu Panatinaikosa, a Baskonija ne želi da odustane od svoje tužbe. Španski evroligaš traži dva miliona evra zbog celokupne situacije, a ceo slučaj ide na sud u oktobru mesecu ove godine, gde će biti određeno ko je kriv. Baskonija pored Vildoza tuži i Crvenu zvezdu, jer smatra da nije sve baš bilo po pravilima i zakonu kada su doveli argentinskog beka u tim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
3

5 Komentara

  1. Ne moguce,lazu iz Baskonije,tako nesto nikada ne bi uradili iz Zvezde,to je posten klub pogotovo Covic(najposteniji covek u Srbiji) svaki dan seta poted poste i sve je vise posten

    8
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter