1
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

DREJMOND GRIN SE SLAŽE SA JOKIĆEM: ‘Volim košarku, ali je i mrzim!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.23 u 09:54

Razume srpskog asa.

Nikola Jokić iznenadio je sve svojom hladnokrvnošću, nakon osvojene NBA titule. On je doslovno rekao kako je posao završen i sada mogu da idu kućama. Njegov stav u potpunosti razume, sada već možemo reći legenda Golden Stejta – Drejmond Grin.

‘Volim da igram košarku i volim da se takmičim. Ali Jokić ne laže. Mrzim je. Ne želim da zvučim kao neko ko uzima sve ovo zdravo za gotovo, zato što možete da vidite da svaki put kada zakoračim na parket, košarku ne uzimam zdravo za gotovo.’ – rekao je Drejmond i potom dodao:

‘Ali, govoreći o Džokerovoj poenti, košarka je posao. Morate da se pojavite na poslu svaki dan i da igrate. Uprkos bilo čemu što se možda dešava na poslu, kod kuće ili u svetu. Morate da se pojavite i ‘isporučite’ svoje.’ – zaključio je sjajni košarkaš.

Grinov komentar se najviše odnosio na činjenicu da on voli košarku kao igru, ali igrati na tako visokom nivou nosi milion nekih stvari koje nisu usko vezane za sport.

3
1

1 Komentara

  1. Pa Grin i Jokic nisu otkrili toplu vodu. Sve sto moras da radis profesionalno nije lako ali donosi lovu. Inače, čemu sve to!? Bez love ništa nema smisla!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter