1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE TO PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA RIKARDA: Crno-beli žele napadača iz Serije A, nekoliko prepreka na putu!

Objavljeno: 08.07.23 u 15:51

Verovatno bi morali da plate obeštećenje.

Partizan se tragajući za novim napadačem koji bi nasledio Rikarda Gomeša, fokusirao se na Seriju A. Nakon analize nekoliko opcija, čelnici kluba su se složili da je vreme da krenu u borbu za angažovanje Asana Siseja.

Sisej ima 29 godina i napadač je Lećea, dok pored toga ispunjava sve kriterijume koje sportski sektor Partizana smatra bitnim za narednu sezonu.

Sisej je postao predmet interesovanja Partizana zbog svojih dobrih nastupa u italijanskom prvenstvu prošle sezone. Posebno je privukao pažnju golom protiv Intera u prvom kolu, a bio je precizan i protiv Atalante i Juventusa. Takođe je postigao golove protiv Salernitane, Fiorentine i Sampdorije, što je doprinelo očuvanju statusa Lečea u elitnom rangu takmičenja.

Prema informacijama Telegrafa, Sisej se visoko kotira na listi želja crno-belih, koji planiraju da pojačaju svoj tim do kraja boravka u Sloveniji. Međutim, pregovori sa rukovodstvom Lećea će zahtevati strpljenje i verovatno finansijska ulaganja, jer je Sisej ugovorno vezan za klub do juna 2024. godine, uz opciju produžetka za još jednu sezonu.

Najbolje partije u svojoj karijeri Asan Sisej je pružio u Švajcarskoj. Pre dve sezone, nastupajući za Cirih, postigao je 20 golova i zabeležio deset asistencija na 33 utakmice, igrajući ključnu ulogu u osvajanju titule.

Pored Ciriha, Sisej je igrao za Lugano i Kjaso, dok je deo karijere proveo i na pozajmici u Osnabriku.

6
0

1 Komentara

  1. Mozda on i jeste dobar igrac, najverovatnije i jeste,ali je prestar da bi ga angazovali. Sa jedne strane bi sigurno pomogao klubu, imali bi pouzdanijeg vodju navale koji sigurno ume sa ozbiljnim odbranama i da, u celini gledano, podigne opsti nivo proliferacije ekipe,ali…, ali on ce biti samo trosak koji se realizuje uz ev. golove, kazem-eventualne. Na njemu klub nece ostvariti ekstra profit, odnosno nece ga uspeti prodati kao npr. Umara Sadiq-a, a onda se postavlja pitanje koga i kome smo krecili ?! Treba naci mladjeg makar tri godine , Afrikanca,da je izuzetnih tehn. karakteristika , da je „on the brink of explosion“! Ja bih tako radio i brzo bih klub izveo iz bunara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter