0
Fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Crvena Zvezda v Vozdovac Hugo Oliveira Vieira (C) celebrate the goal with the Srdjan Plavsic (R) Marko Grujic and Vukasin Jovanovic Beograd, 28.11.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

UŽASNA POVREDA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Obliven krvlju morao da napusti teren, hitno prevezen u bolnicu!

Objavljeno: 07.07.23 u 19:33

Ovo nije nikako dobro

U dramatičnom trenutku prijateljske utakmice između Slavije iz Praga i Podbrezove, srpski fudbaler Srđan Plavšić doživeo je teške povrede nakon žestokog sudara sa protivničkim igračem. Incident se dogodio u finišu prvog poluvremena, kada su se sudarili snažno, a Plavšić je ostao nepomično ležati na terenu.

Lekari su odmah pritekli u pomoć povređenom fudbaleru dok je sudija poslao ostale igrače u svlačionicu. Medicinski tim je pružao pomoć Plavšiću više od 15 minuta, što je dovelo do kašnjenja početka drugog poluvremena.

Nakon što su ga stabilizovali, Plavšić je pažljivo prebačen na nosilima u vozilo Hitne pomoći, koje ga je odvezlo direktno u bolnicu radi daljeg medicinskog zbrinjavanja i detaljnog pregleda. Njegovo stanje će biti pod pažljivim nadzorom lekara kako bi se utvrdila priroda i ozbiljnost povreda.

Ovaj nesrećni incident je potresao i igrače i navijače prisutne na utakmici, a svi šalju podršku i žele brz oporavak Srđanu Plavšiću. Više informacija o njegovom stanju očekuje se nakon detaljnog pregleda u bolnici.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter