0
Tenis

FOTO: Youtube/Screenshot

SRPSKA TENISERKA ODUŠEVILA NOVINARE: Natalija otkrila šta je radila pred meč – uživa u običnim stvarima!

Objavljeno: 07.07.23 u 20:58

„Stvarno me je to opustilo.“

Srpska teniserka Natalija Stevanović savladala je Tamaru Korpač u drugom kolu Vimbldona sa 2:0 (7:5, 7:5). Nakon pobede nad favorizovanom Pliškovom u prvom kolu, sada je savladana i nemačka teniserka, dok Nataliju u trećem kolu čeka meč sa Petrom Kvitovom.

Na konferenciji nakon drugog kola, Natalija je otkrila šta je to radila pred meč, kao i zanimljivu konverzaciju sa suprugom.

– Ovo smo spremali da kažem, a muž mi kaže: ‘Nećeš valjda to da kažeš…’. Ja volim da budem domaćica – ja sam peglala na dan meča! Majke mi! Došla sam ujutru i rekla: ‘Dušo, koja ti majica treba?’. On kaže: ‘Jesi ti normalna?’, a ja njemu ‘Veruj mi, prija mi, samo mi reci’. Kaže da ne nosi majicu za peglanje, a ja njemu: ‘Ma, ispeglaću ti ja ako ti treba za presvlaku’. Stvarno volim te neke obične stvari i stvarno me je to opustilo.

Stevanovićeva je zatim otkrila i da ujutru voli da pusti muziku, a da je to učinila i danas.

– Normalno, ujutru volimo i da pustimo muziku i malo da pozitivnije zaplešemo. Puštali smo Berija Vajta. Da, ujutru! Onda smo i Frenka Sinatru, ‘Fly Me To The Moon’, tako da smo vrlo romantične duše – otkrila je ona.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
9
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter