0
Domaći fudbal

stadion jna Superliga, Super Liga, Partizan - Crvena Zvezda, Derbi, Plej of, play off, Beograd, Srbija 26.4.2023 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRAMOTA ŠTO SE NEKO TOLIKO NEODGOVORNO PONAŠA: Sekretar JSD govoroio o ogromnom dugu za struju Partizana!

Objavljeno: 07.07.23 u 18:45

Bukvalno crni dani.

Generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković, komentarisao je situaciju oko gašenja struje na stadionu tog kluba, usled neplaćenih dugovanja blizu 30 miliona.

– Isključenje električne energije koje se desilo na stadionu Partizana vezano je isključivo za brojila na koja je povezan fudbalski klub. Svim ostalim klubovima JSD Partizan, struja će biti uključena koliko danas. Kako smo informisani, tehnički je jedino tako bilo moguće da isključenje bude obavljeno. Od promene uprave JSD Partizan, mi smo uredno slali račune i za struju i za ostale dažbine fudbalskom klubu, ali oni kao najveći potrošači nikada nijedan dinar nisu uplatili sportskom društvu na ime duga – istakao je Tanasković.

Tvrdi da je ovo pre svega neodgovorno ponašanje.

– On je nastao usled potrošnje koju generiše fudbalski klub. Taj dug je u reprogramu, a iznose po reprogramu i aktuelnu potrošnju je plaćalo JSD Partizan u ime FK Partizan koji je faktički dužnik. Takođe, fudbalski klub nije uplatio ni dinara za dug prema računima za komunalne usluge. Nažalost, ovakva situacija je naša trenutna realnost i iako JSD Partizan ne snosi odgovornost za nju, ja kao generalni sekretar delim sramotu što se unutar našeg društva neko toliko neodgovorno ponaša prema grbu i imovini crno-bele porodice – zaključio je Tanasković.

8
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter