1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

RADULOVIĆ ZVANIČNO PREDSTAVLJEN U VOJVODINI: Prvo se zahvalio Zvezdi, a potom i otkrio šta ga motiviše!

Objavljeno: 07.07.23 u 21:35

Andrija Radulović od danas je novi član FK Vojvodina.

Dosadašnji član Crvene zvezde Andrija Radulović potpisao je ugovor na tri godine sa Vojvodinom i odmah će se priključiti ekipi Radoslava Bataka na pripremama na Mariborskom Pohorju.

Radulović je rođen 3. jula 2002. godine u Kotoru, prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde, iz koje je išao na pozajmice u Grafičar, Mladost GAT i Radnik iz Surdulice.

On igra na poziciji desnog krila, mada je neretko igrao i na levoj strani, jer je u pitanju levonogi fudbaler. Iako ima tek 21 godinu, poseduje bogato iskustvo, u dosadašnjoj karijeri je upisao 97 utakmica uz učinak od 29 golova i pet asistencija.

Radulović je izrazio zadovoljstvo što je zadužio dres „stare dame“.

– Kao prvo, želeo bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi na dosadašnjoj saradnji i prilici koju mi je pružila da se razvijam i napredujem kao fudbaler. Sa druge strane, čast i zadovoljstvo mi je što sam postao član kluba sa tako dugom istorijom i tradicijom kakvu ima Vojvodina. Motivisan sam da u predstojećoj sezoni pokažem koliko mogu i daću sve od sebe da svojim igrama pomognem Vojvodini da ostvari svoje ciljeve i ambicije. Već sutra ujutru krećem za Sloveniju i sa nestrpljenjem čekam da se uključim u rad sa svojim novim saigračima. Verujem u ovaj tim i ubeđen sam da ćemo ove sezone prirediti mnogo radosti navijačima – rekao je Radulović.

1
1

1 Komentara

  1. Dobar rad izmedju Cergarke i njenih filijala. Cuka i Vosha ce razigravati mocnicima uz 50 posto nakon odlaska u inostranstvo a Ako ga budu vratili u Cergu, 300K je nadoknada. Dobar posao,samo niko ne postavlja pitanje takve saradnje koja bitno utice na regularnost prvenstva. Cergarka je postala srpski Dinamo Zg jer ima kao i oni u prvenstvu svojih 55 igraca. Fss cuti
    ,uefa gluva a samo Pfc igra posteno. I TSC,iskreno.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter