0
Tenis

FOTO: Twitter/Screenshot

NATALIJA SUTRA PROTIV KVITOVE: Na terenu takođe Đere i Cicipas, a možda i Novak!

Objavljeno: 07.07.23 u 21:59

Takav je raspored.

Natalija Stevanović i Laslo Đere sada već zasigurno predstavljaju Srbiju na šestom danu Vimbldona, prema rasporedu objavljenom od strane organizatora ovog Grend slema, a postoji mogućnost da će igrati i Novak Đoković.

Nakon impresivnog plasmana u treće kolo, Stevanovićeva će se suočiti sa Petrom Kvitovom na terenu broj 2, otvarajući program tog dana u 12 časova. Odmah nakon nje, na istom terenu, Đere će se suočiti sa Stefanosom Cicipasom.

Tačna satnica za Đerea u dublu sa Kristoferom O’Konelom još uvek nije poznata, ali se zna da meč neće početi pre 18 časova.

Trenutno deluje da meč između Novaka Đokovića i Stena Vavrinke neće biti završen, pa će u tom slučaju biti nastavljen sutra.

Tačno vreme potencijalnog nastavka tog meča u subotu, biće poznato nakon završetka današnjeg programa u Londonu, oko 23 časa po lokalnom vremenu, odnosno ponoći po srednjoevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter