0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

HOTSPORT SAZNAJE: Čupić produžio saradnju sa Inđijom! (FOTO)

Objavljeno: 07.07.23 u 23:55

Sjajni golman ostaje veran svom timu.

Još jedna sjajna fudbalska predstava je iza nas, puna uspona i padova, iznenađenja, kojih ih smo i mi sami svedoci. Mozzart Bet Superliga Srbije je takođe bila turbulentna, pogotovu za klubove koji su se borili za opstanak i one iz Prve lige koji su bili nadomak ulaska u elitu srpskog fudbala. Jedan od tih timova jeste Inđija, koja je pokazla da poseduje izuzetan kvalitet i da može da se nosi sa svima.

Tim sa severa Srbije je plej-of završio na četvrtom mestu Mozzart Bet Prve lige Srbije i obezdedio baraž za ulazak u Superligu. Takođe, uz Železničar Pančevo imali su najbolju odbranu sa 35 primljenih golova. Za taj poduhvat je zaslužan čuvar mreže ‘zelenih’ Miloš ČupićNjemu je na kraju sezone istekao ugovor sa Inđijom, međutim, kako HotSport saznaje Čupić je danas produžio vernost svom klubu na još godinu dana plus još jednu ako upadnu u Superligu i svojim sjajnim bravurama će i dalje oduševljavati publiku.  

FOTO: FK Inđija

Takođe, Čupić se svojim sjajnim intervencijama istakao protiv Radničkog Niša u baražu kada je Inđija trijumfovala u prvom susretu rezultatom 3:1. On je rođeni Nišlija i branio je još za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, međutim, nikada nije dobio pravu priliku u Ljutice Bogdana, pa je išao na pozajmice u Zlatibor Grafičar. 

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter