1
Evroliga

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DA LI JE OVO ZNAK DA PETRUŠEV DEFINITIVNO OSTAJE U ZVEZDI!? Delije imaju čemu da se nadaju!

Objavljeno: 07.07.23 u 09:59

Ostanak u Zvezdi je sve realniji.

U toku prethodne sezone Miško Ražnatović izjavio je kako će Filip Petrušev ili igrati u NBA ligi ili ostati u redovima ‘crveno-belih’. Petrušev se trenutno nalazi u Americi, gde igra letnju ligu za Filadelfiju, ali ostanak u rosteru prvog tima je daleko od realnog.

Naime, Fildelfija je pre nekoliko dana potpisala Mo Bambu, da bi danas u svoje redove dovela i iskusnog Motreza Herela. Centarska linija je tako sada ‘zacementirana’ i gotovo sigurno da za Filipa neće biti mesta u tom timu.

Sve ove vesti idu na ruku navijačima Crvene zvezde, koji bi u svakom slučaju više voleli da Petrušev ostane, jer je tržište deficitarno, kada je reč o visokim igračima.

44
1

1 Komentara

  1. Steta za Filipa.Upropastio ga Misko.Umesto da je dosao kod Zeljka da napreduje kao Lesor Misko ga gurne u Zvezdu i evo kako propadaju nasi najtalentovaniji igraci.Misku treba zabraniti ulazak u arenu,sad ce da upropasti Papapetrua.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter