0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

BRĐANI ZVANIČNO JAČI ZA DOSKORAŠNJEG VEZISTU ZVEZDE: Mladi reprezentativac stigao na Bled! (FOTO)

Objavljeno: 07.07.23 u 22:53

Stanković od subote na raspolaganju stručnom štabu Dušana Kerkeza!

Kao što smo juče najavili, Nikola Stanković, 20-godišnji defanzivni vezista Crvene zvezde, pojačao je Čukarički i danas je stigao na Bled. Detalji ugovora su dogovoreni, trajaće tri godine, a iako je mladi vezista je imao ponude nekoliko klubova iz Superlige, kao i dva inostrana tima, izrazio je želju da se pridruži Čukaričkom.

Stankovića su na Bledu dočekali direktori kluba Vladimir Matijašević i Goran Griknić, kao i Aleksandar Petrović, trener koga Stanković poznaje od ranije. Mladi fudbaler će se novim saigračima na treningu priključiti već sutra.

FOTO: HOTSPORT

Interesantno je da je tim sa Banovog brda već želeo da angažuje Stankovića pre dve godine, ali se tada transfer nije ostvario. Što se tiče detalja ovog transfera, Crvena zvezda će zadržati 50% od narednog transfera Stankovića, a ako bude obeštećenja, ono će biti simbolično.

Stanković je u karijeri igrao i za Grafičar, gde je pokazao sjajne igre i zaslužio priliku da se istakne u prvom timu Crvene zvezde. Imao je značajnu minutažu pod vođstvom trenera Dejana Stankovića, odigravši 12 utakmica. Po potrebi je čak igrao i na poziciji desnog beka.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter