0
Tenis

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter screenshot

ALKARAZ PROGOVORIO O POTENCIJALNOM FINALU SA NOVAKOM: „Hajde da vidimo da li ću stići dotle!“

Objavljeno: 07.07.23 u 21:14

„Još bolje bi bilo da to bude protiv Đokovića!“

Španski teniser Karlos Alkaraz nastavlja svoj put ka novom Grend slem finalu, a danas je savladao još jednu prepreku u vidu Aleksandra Milera. Alkaraz je dominirao protiv Francuza, ostvarivši maksimalan rezultat u meču.

Međutim, uprkos ovim uspesima, ostao je skroman i oprezan. To se jasno vidi iz njegovog odgovora na konferenciji za medije nakon meča, kada je pitao o svojim osećanjima u vezi potencijalnog finala sa Novakom Đokovićem.

– Bilo bi neverovatno da igram finale ovde na Vimbldonu, a još bolje bi bilo da to bude protiv Đokovića, naravno. Ipak, tu je mnogo sjajnih igrača koji se dobro snalaze na travi, koji se sjajno osećaju na ovoj podlozi. Moram da ostanem fokusiran ukoliko mislim do finala. Previše je mečeva ispred mene. Ne mogu da se opustim. Moram da igram najbolje što znam. Hajde da vidimo da li ću stići do finala ili ne – istakao je mladi Španac.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter