0
Domaći fudbal

Players of Mladost GAT Ekipa Igraci ilustracija illustration during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA POSLALA JOŠ JEDNOG IGRAČA NA POZAJMICU: Talentovano krilo se seli u Kragujevac!

Objavljeno: 06.07.23 u 18:23

Mora da se dokazuje, kako bi zaradio mesto u Crvenoj zvezdi.

Krilni fudbaler Crvene zvezde – Jovan Mituljikić nije se izborio za mesto u timu, pa će narednih minimum pola godine provesti na pozajmici. Prvo je bilo reči da će se preseliti u redove IMT-a, ali taj dogovor je propao.

Crvena zvezda mu je ubrzo našla novi klub, a u pitanju je kragujevački Radnički 1923. On je prethodne sezone nastupao za ekipu Mladosti GAT, u čijim redovima se nije preterano proslavio, ali ruku na srce ta ekipa je generalno imala izuzetno lošu sezonu. što je rezultiralo ispadanjem iz Superlige Srbije.

Jovan je brat Nikole Mituljikića, a oni su smatrani Zvezdinim blagom. Ipak, moraju sada da se dokažu na superligaškom nivou, kako bi poneli jednog dana ‘crveno-beli’ dres kao standardni prvotimci.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter