0
Domaći fudbal

Sasa Jovanovic (C) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC SAVLADAO CELJE U 91. MINUTU: Radnički remizirao sa Balzanom!

Objavljeno: 06.07.23 u 21:58

Dve dosta dobre partija naših timova.

Pripreme za narednu sezonu Superlige Srbije su u punom jeku. Radnički iz Kragujevca je odmerio snage sa ekipom Balzana sa Malte, dok je TSC-u protivnik bio Celje.

Radnički 1923 – Balzan 1:1

Izabranici trenera Dejana Joksimovića propisno su se ispromašivali na današnjoj utakmici, naročito u prvih 45 minuta kada su propustili nekoliko zicera. Bolju igru „crveni“ su konačno uspeli da materijalizuju početkom drugog poluvremena pogotkom Luke Zorića, ali su Maltežani u samom finišu ipak uspeli da stignu do izjednačenja preko Alekse Andrejića.

Završnu proveru na Zlatiboru „crveni“ će imati u nedelju, 9. jula, protiv Borca iz Banjaluke.

TSC – Celje 2:1

Za ekipu iz Bačke Topole pogotke su postigli Mirčevski sa bele tačke u 24. minutu sa bele tačke i Cvetinović u 91. minutu, dok je za goste pogodio Bobičanec u 53. minutu utakmice.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter