1
Fudbal

Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi (R) celebrates after scoring a goal with Slavoljub Srnic Richairo Zivkovic Aleksandar Dragovic Aleksandar Katai Mirko Ivanic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Cukaricki Beograd, 12.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUNOVRAT U KARIJERI NEKADAŠNJEG VUNDERKIDA: Bivši igrač Zvezde se seli u Singapur! (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.23 u 18:58

Mogao je mnogo više.

Holandsko-srpski napadač Rišairo Živković spreman je za novi korak u svojoj karijeri. Kako navode brojni mediji, nekada velika uzdanica Ajaksa, sada se seli u Aziju, gde će imati novi angažman.

Sve je popularnije da igrači idu u Aziju, sada je glavna destinacija Saudijska Arabija, ali Živković ima druge ponude. On će uskoro biti predstavljen kao novi fudbaler Lajon Sitija iz Singapura.

Sezonu za nama, Rišairo je proveo u redovima holandskog Emena.. Ovo mu neće biti prvi put da ide u Aziju, jer je već nastupao za dva tima iz Kineske lige, pa se donekle može reći da je pripremljen za ono što ga čeka.

11
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter