7
AdmiralBet ABA Liga

from left Nikola Ivanovic, Luka Mitrovic, Filip Petrusev, Ognjen Dobric, Stefan Lazarevic, Hassan Martin, Stefan Markovic and Ben Bentil during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POTPUNO RASULO U ZVEZDI? Još jedan odlazak – Italijani zovu!

Objavljeno: 06.07.23 u 20:59

Na potezu su Crvena zvezda i crnogorski bek.

Nikola Ivanović od momenta dolaska u redove Crvene zvezde nosi veliko breme, jer se od njega zaista puno očekuje. Ipak, ako pitate navijače ‘crveno-belih’, oni će se složiti kada je u pitanju mišljenje, da je Nikola mogao i morao bolje.

Sada su došli momenti u sezoni kada Crvena zvezda mora da prelomi, da li će nastaviti saradnju sa crnogorskim bekom ili će ga pustiti da promeni sredinu. Za usluge popularnog Džonija prema pisanju crnogorskih Vijesti, trenutno je zainteresovana italijanska Breša.

U redovima Breše trenutno se nalaze neka poznata imena ljudima na ovim prostorima, a tu se pre svih misli na Dela Valea i Kenija Gebrijela.

19
6

7 Komentara

  1. Vukasin Cvetkovic umesto sto ga HS placa mogli su te pare uplatiti i donirati nekom detetu. Sta sve ljudi zaposaljavaju a nisu ni za sta . Rasulo ti je u glavi i u direktoru koji te placa da svoj posao radis kako ne treba. HS je postao sprdnja od novinara zadnji objavljuju vesti u sportu a i vecinom pisu gluposti

    0
    0
    Odgovori
  2. Vukasine, ako si navijac partizana, cim igraci idu iz zvezde odmah je rasulo a? Svake godine igraci dolaze i odlaze… ovakvi tekstovi su suvise ocigledno pristrasni!

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter