0
Tenis

FOTO: Screenshot

ODUZEO MI JE DVA SLEMA: Novak govorio o potencijalnom meču sa Vavrinkom!

Objavljeno: 06.07.23 u 10:43

To bi bio spektakl.

Novak Đoković je uspeo da se plasira u treće kolo Vimbldona!

On je u svom drugom meču ove godine na londonskoj travi savladao australijskog tenisera Džordana Tompsona sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:5) u setovima. Nakon meča Novak je komentarisao eventualni susret sa Stanom Vavrinkom u narednoj rundi.

„Uzeo mi je dva grend slema, pobedio me u dva finala! Volim Stena, sjajna je osoba i radi izvanredne stvari, radi ono što ne može svako. I dalje ispisuje istoriju tenisa, a imao je operacije kolena… On je trostruki grend slem šampion, to je svakako za veliko poštovanje nakon svega što je prošao. I dalje je tu. Poseduje jedan od najboljih bekhenda koje sam video, jak, kompletan, može da igra na svim podlogama. Voleo bih da se ponovo sastanemo, bio bi to okršaj dvojice veterana“.

Svestan je koliko mu je neophodno da vodi računa o svakom detalju.

„Mlad si ili star koliko se tako osećaš. Ja se osećam mladim, deca me podsećaju na to, na nevinost, čistu energiju. I dalje radim ono što volim. Da, organizam mi drugačije reaguje na neke stvari, ali blagosloven sam da imam zdravo telo u ovoj fazi i posle 20 godina profesionalnog tenisa. Mogu da se takmičim na najvišem nivou. Zahvalan sam i roditeljima na takvim genima. Naravno, dobro znam koliko truda uložim svakog dana da bih došao u situaciju da bude zdrav i radim sve ovo što radim„.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter