0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

NOVAK PROTIV VAVRINKE U TREĆEM KOLU: Gledaćemo klasik u ranoj fazi Vimbldona!

Objavljeno: 06.07.23 u 15:32

Navijači iščekuju ovaj susret.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je svog protivnika u trećem kolu Vimbldona, a to će biti švajcarski teniser Sten Vavrinka, koji je u drugom kolu ostvario pobedu nad Tomasom Martinom Ečeverijem rezultatom 3:1 (6:3, 4:6, 6:4, 6:2).

Sa 38 godina, Vavrinka će imati pravi izazov jer će se u petak sastati sa sedmostrukim šampionom Vimbldona, Novakom Đokovićem.

Vavrinka je danas pokazao iskustvo i sigurnu igru u ključnim trenucima meča protiv Ečeverija. U prvom setu je ostvario brejk i rutinski ga dobio rezultatom 6:3. Ečeveri je uzvratio u drugom setu i pri vođstvu od 5:4 uspeo je da napravi brejk i izjednači rezultat.

Vavrinka je u trećem setu ponovio uspeh iz prvog, ostvarivši brejk na sličan način. Iako je pri rezultatu 5:3 propustio pet set lopti na servis protivnika, uspeo je da osvoji taj set. U četvrtom setu, Ečeveri se slomio i rani brejk bio je dovoljan Vavrinki da završi set i pobedi u meču.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter