0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

NOVA TRANSFER BOMBA: Zvezda dovodi pojačanje iz NBA! (FOTO)

Objavljeno: 06.07.23 u 23:55

Odličan posao kluba sa Malog Kalemegdana.

 Košarkaši Crvene zvezde odigrali su veoma dobru prošlu takmičarsku godinu. Tim Duška Ivanovića se okitio sa dva trofeja osvojivši KLS Kup. U Evroligi su bili nadomak plasmana u Top 8 fazu, koja im je u drugom delu sezone izmakla, a u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige poraženi su od Partizana 3:2.

Crveno-bele’ je nakon završetka sezone napustio Luka Vildoza koji je pojačao redove Panatinaikosa, a u klub se vratio Dejan Davidovac, a nadomak Zvezde je i Miloš Teodosić, a Luka Mitrović je produžio saradnju na još tri sezone. Sada je odjeknula vest da tim sa Malog Kalemegdana dovodi dugogodšnju želju iz NBA lige, a kako Telegraf saznaje to je Marko Simonović.

Krilni centar je rođen 1999. godine u Kolašnu, a dobio je otkaz u Čikago Bulsima pa je slobodan igrač, a uskoro bi trebalo da dođe u glavni grad Srbije gde ga čeka veliki povratak u ABA ligu. U narednim danima bi trebalo potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom. 

 

FOTO: Twitter/ Chicago Bulls
23
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter