0
Košarka

James Nunnally reacts during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NANELI OSTAJE SIGURNO U PARTIZANU!? Objava na društvenim mrežama otklonila sve dileme!?

Objavljeno: 06.07.23 u 08:09

Sada je sve gotovo jasno.

Džejms Naneli je može se reći potpuno spasao sezonu Partizana, kada je tim bio u užasnoj seriji, pogodio je nestvarnu trojku protiv Efesa, da bi protiv Studenskog centra sa dve trojke sprečio ranu eliminaciju u ABA ligi, što je kasnije omogućilo da crno-beli pokore region.

Bilo kako bilo, spekulisalo se prethodnih dana o njegovom opstanku, a sada su sve dileme otklonjene, šuter je na svom Tviteru objavio dva prsta koja mogu da simbolišu samo drugu godinu nastupa pred Grobarima.

Svestan je on koliko je ušao u srca svih navijača Partizana, pa smo sigurni da se ne bi ovako igrao sa nervima i zdravljem vernih pristalica.

16
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter