0
Evroliga

Nigel Williams-Goss (R) and Dzanan Musa (L) react during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJDŽEL VILIJAMS-GOS O SERIJI PROTIV PARTIZANA: ‘Tuča nas je zbližila!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.23 u 16:23

Definitivno da je tuča bila prelomni momenat.

Partizan i Real Madrid sastali su se u okviru TOP8 faze Evrolige, a slavio je ‘Kraljevski klub’ sa 3:2, nakon velikog preokreta. Delovalo je da Partizan ima sve u svojim rukama, ali je tuča na kraju drugog susreta okrenula tok u potpuno drugom smeru, što potvrđuje i sam doskorašnji bek Reala, Najdžel Vilijams-Gos:

‘Tuča koja se dogodila nas je zbližila… Kao igrač i kao takmičar osećam da ako dostignete ovaj nivo i igrate u timu kao što je Real Madrid to je zato što imate poseban mentalitet. Govorim u svoje ime – nemam normalan mentalitet. Normalan čovek bi možda pomislio da sa 0-2 pred dolazak na najneprijateljskije okruženje u Evropi nema šta da se traži. Ali, ponavljam, nisam ovako daleko u karijeri dogurao razmišljajući normalno. Imao sam veru i samopouzdanje i iako moja uloga ne podrazumeva da uvek dajem 20 poena jer imamo veoma dobre igrače, ja sam u stanju to da uradim. Pokazao sam tokom svoje karijere da mogu da postižem poene, branim, radim sve što je potrebno da moj tim pobedi. Bio sam siguran i verovao da će, ako pobedimo u trećoj utakmici, pritisak malo popustiti.’ – rekao je Gos.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter