8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA 2 liga/Dragana Stjepanović

MVP PREGOVARA SA PARTIZANOM: HotSport saznaje – Željko naciljao reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 06.07.23 u 13:44

Crno-beli pokazali interesovanje.

Nakon što je juče produžen ugovor sa Aleksom Avramovićem, KK Partizan nastavlja aktivno da radi na sklapanju tima za narednu sezonu. Posle potvrde da Kevin Panter i Zek Ledej ostaju u Partizanu, a zatim i da su Dante Egzum i Matijas Lesor definitivno napustili crno-bele, došlo je vreme za nove transfere.

Kako HotSport ekskluzivno saznaje, Partizan je naciljao najkorisnijeg igrača Košarkaške lige Srbije Dušana Beslaća. Prema našim informacijama, postoji kontakt i želja da košarkaš Vojvodine pojača crno-bele.

Beslać ima 24 godine, igra primarno na poziciji krilnog centra, dok može da pokriva i poziciju centra. Visok je 206 centimetara i u protekloj sezoni predstavljao je nerešivu enigmu za sve ekipe u najkvalitetnijoj srpskoj ligi. On je u proseku beležio 21.6 poena, oko 7 skokova, uz blizu 42% šuta za 3.

FOTO: ABA 2 liga/Dragana Stjepanović

Sve to, preporučilo ga je i selektoru Svetislavu Pešiću koji ga je pozvao na širi spisak reprezentacije Srbije pred februarske prozore. Beslać je bio u sastavu za meč pritiv Grčke, ali nije upisao prve reprezentativne minute.

Ovim transferom, Partizan bi dodatno ojačao pogon domaćih igrača i time bi pružio Beslaću priliku da se pokaže na znatno višem nivou, po prvi put u karijeri.

Morao bi perspektivni košarkaš da se dokaže i na pripremama, ali obzirom na njegovu radnu etiku i posvećenost, deluje da je došlo vreme za veliki iskorak u karijeri.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
183
14

8 Komentara

  1. Beslac u Partizanu je isto sto i mamac u ribolovu za Covica… Ko sumnja nek se seti Stefana Jankovica i Nikole Jovanovica, kako ih je Cofke amnuo za velike pare…A gde su sada?

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ljudi imaju. Definitivno nema niko , ni Barsa ni Real sto imaju hrvati. Tu su sponzori raznih postenih biznisa.
    Kupuju sta pozele. Zamislite da od osam najboljih igraca u partizanu su sestorica ove sezone bila.Ne znam kako je onaj bugarin otisao u NBA.

    0
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter